Nieuws & acties

Isoleer met sfeer


Maak werk van die hoge energierekening.

Onderzoek heeft uitgewezen dat glas 4 tot 5 keer minder isoleert dan een bakstenen muur. Daarom is het een goed idee de ramen eens van dichtbij te bekijken om te zien welke besparende maatregelen genomen kunnen worden. Wat kunt u doen? Klik hier voor meer info.

Isoleer met sfeer
20% Korting op Raamdecoratie

20% Korting op Raamdecoratie


Maak het gezellig in huis én isoleer met sfeer! 

Heb jij de kerstboom al in huis? Dit is de tijd om sfeer in huis te brengen nu de feestdagen eraan komen. Maar je wilt ook graag iets doen aan de gasrekening die door het dak dreigt te gaan. Daarom is goede raamdecoratie juist nú een slimme oplossing. Raamdecoratie die goed is ingemeten heeft een isolerend effect. Vooral de duette gordijnen doen het erg goed. Door de honingraatstructuur ontstaat een laag stilstaande lucht tegen het raam aan en dat isoleert erg goed. Belangrijk, maar je wilt ook een gezellig huis. Kom daarom eens langs en bekijk onze grote collectie stoffen, dessins en kleuren. Je zal versteld staan wat er allemaal mogelijk is. Natuurlijk komen we meten en plaatsen. En wij helpen je graag met de juiste keuze. Kom snel naar de winkel want je ontvangt nu ook een korting van 20% korting op raamdecoratie t/m 17 december 2022. Vraag naar de voorwaarden.
 

Jouw mening is geld waard


Wij vinden het erg belangrijk dat je tevreden bent met een aankoop bij ons. Daarom zijn we dagelijks bezig om onze service te verbeteren. Heb je iets bij ons gekocht? Dan horen we graag hoe je onze service ervaart. Waarschijnlijk heb je een Shop & Tell kaartje met code meegekregen. Hiermee kun je jouw ervaringen met onze winkel delen. Daar zijn wij erg blij mee, maar jij ook; want uit deze inzendingen selecteren we regelmatig winnaars van schitterende prijzen! Dus wie weet levert jouw mening je een mooi cadeau op. 

Jouw mening is geld waard
Onze nieuwtjes en acties

Onze nieuwtjes en acties


Hier vind je het laatste nieuws en de actuele acties die geldig zijn bij Colors@Home Westerbeek. Wil je op de hoogte blijven van ons kortingsacties of de meest recente ontwikkelingen op woongebied? Houd dan dan deze pagina goed in de gaten. Uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de winkel. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden die jouw interieur te bieden heeft. Of neem eens een kijkje bij onze producten, onze diensten om te zien wat we voor jou kunnen betekenen. Hopelijk tot snel!

triangle
Wanneer kom je langs?
Colors@Home Westerbeek
Hoofdstraat 84 | 7921 AN Zuidwolde
Telefoon 0528-371591
E-mail info@westerbeek-schilders.nl
Deze winkel is aangesloten bij Colors@Home.
Openingstijden
Maandag09.00 - 17.30
Dinsdag09.00 - 17.30
Woensdag09.00 - 17.30
Donderdag09.00 - 17.30
Vrijdag09.00 - 17.30
Zaterdag09.00 - 17.00
Vrijdagavond op afspraak geopend
Routebeschrijving
Vind de beste route(s) naar onze winkel.