614-verf_buitenlak-header.webp

Ook voor schilderwerk!

Wordt het tijd voor nieuw schilderwerk? Of wilt u goed onderhoud laten plegen voor uw huis of bedrijf? Schildersbedrijf Westerbeek neemt voor u het werk uit handen. ‘De verf zit in ons bloed’. Sinds de jaren ’30 van de vorige eeuw zit de familie Westerbeek in de verf. Door vakmanschap en jarenlange ervaring staan wij graag voor u klaar. Ook voor verftechnische adviezen, kleuradviezen en onderhoudsschema’s. Op https://www.westerbeek-schilders.nl/ vind je meer meer informatie over ons schilderswerk.

Buitenlak
Buitenlak
Alle diensten
  • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen
  • Interieuradvies geven wij in de winkel, maar ook bij jou thuis! Onze winkels hebben stylisten en specialisten in dienst die op de hoogte zijn van de laatste tre
  • Inmeetservice van Colors@Home WesterbeekOmdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van tevoren ..
  • Monteren & leggen.
  • Ook voor schilderwerk!Wordt het tijd voor nieuw schilderwerk? Of wilt u goed onderhoud laten plegen voor uw huis of bedrijf? Schildersbedrijf Westerbeek neem..

Geef je mening!

Iets bij ons gekocht? Waarschijnlijk heb je een Shop & Tell kaartje met code meegekregen. Vertel wat je van ons vindt en maak kans op een leuke prijs!